Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

         6o Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς – Πηνελόπη Δέλτα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Αγαπητοί γονείς,

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 από 08.15-9.40π.μ., θα πραγματοποιηθεί  η εορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου εντός των τάξεων, χωρίς την παρουσία γονέων. Ακολούθως, οι μαθητές θα παρακολουθήσουν στο προαύλιο την παράδοση της σημαίας στους μαθητές και στις μαθήτριες της Στ΄ τάξης, που θα εκπροσωπήσουν το σχολείο στην παρέλαση. Μετά την παράδοση της σημαίας, οι μαθητές θα σχολάσουν. Το Ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022, μόνο η σημαιοφόρος και οι παραστάτες (φορώντας μάσκες), θα βρίσκονται στις 10.30π.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Ερυθραίας, για τη Δοξολογία, όπου θα συναντήσουν την εκπαιδευτικό κ. ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ.

Όλοι οι υπόλοιποι μαθητές και μαθήτριες των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων (φορώντας μάσκες), θα βρεθούν στις 11.00π.μ., κοντά στο σημείο έναρξης της παρέλασης (συμβολή της λεωφ.  Ελ. Βενιζέλου με την οδό Στροφυλίου-βλ. χάρτη), με την εκπαιδευτικό κ. ΣΤΕΛΑ ΠΑΪΚΟΥ, αναμένοντας τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες, ώστε να τοποθετηθούν όλοι στη σειρά για να παρελάσουν, με βάση την αρίθμηση των σχολείων (1ο, 2ο, κλπ.). Η παρέλαση θα ξεκινήσει (χωρίς μάσκες) στις 11.15 περίπου, από την συμβολή της λεωφ.  Ελ. Βενιζέλου με την οδό Κ. Βάρναλη.

Μετά τη λήξη της παρέλασης, οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους (θα φορούν όλοι μάσκες), από τη συμβολή των οδών Καρασταμάτη Αλεξάκη και Ι. Δρυμπέτη (βλ. χάρτη).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι γονείς που παραλαμβάνουν τα παιδιά τους, να ενημερώνουν ΑΜΕΣΑ τις εκπαιδευτικούς.


 Χάρτης Παρέλασης

 

Σημείο συνάντησης Σημαίας-υπόλοιπων μαθητών


 

Σημείο παραλαβής μαθητών