Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-24

Μετά από έναν χρόνο γεμάτο αγώνα και μελέτη, παιχνίδι και πολλές ευκαιρίες για γνώση και ψυχαγωγία, ανάπτυξη του ήθους και της προσωπικότητας, ήρθε η ώρα να μας αποχαιρετίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ τάξης, προχωρώντας στο επόμενο βήμα τους, στο Γυμνάσιο. Ευχόμαστε να είναι υγιείς και γεροί/ές, να προοδεύουν και να προχωρούν στη ζωή τους, με όσα τους εφοδίασε το Δημοτικό Σχολείο και οι εκπαιδευτικοί του, στα 6 χρόνια της φοίτησής τους σε αυτό. Μας αποχαιρέτισαν με μια απογευματινή γιορτή γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις από τα χρόνια τους στο σχολείο, με τους/τις μαθητές/τριες των υπόλοιπων τάξεων, να τους εύχονται με μικρά αφιερώματα και τραγούδια.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!






Συμμετοχή του σχολείου μας σε Αθλητικές Δράσεις της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας  

Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Β' ΑΘΗΝΑΣ  και η Δ/νση ΠΕ Β΄ Αθήνας διοργάνωσαν Αθλητικές Δράσεις στο Αθλητικό κέντρο "Ν .ΠΕΡΚΙΖΑΣ" στο  Χαλάνδρι στις 21/5/2024. Το σχολείο μας συμμετείχε με επιτυχία στις δράσεις, προωθώντας το αθλητικό ιδεώδες και το συνεργατικό κλίμα μεταξύ των μαθητών.

 



 


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ετήσια Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού
Έργου της Σχολικής Μονάδας (έτος αναφοράς: 2023-2024)


Σχολική Μονάδα: 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ "ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ" - Σχολικό Έτος: 2023 - 2024

 Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην Έκθεση:

https://drive.google.com/file/d/12FffDDiSQqTAGliD3KEkQIdiob0met17/view?usp=sharing

 

 

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024


 

 6o Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς – Πηνελόπη Δέλτα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση των τίτλων προόδου και σπουδών των μαθητών/τριών όλων των τάξεων, θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-6-2024 από 08.15-10.00, εντός των τάξεων από τις εκπαιδευτικούς. Οι ειδικότητες θα ενημερώνουν τους γονείς στο γραφείο των εκπαιδευτικών. Βεβαιώσεις εργασίας θα χορηγούνται από την κ. Δάρρα στον ίδιο χώρο. Οι μαθητές την ημέρα εκείνη έρχονται χωρίς τσάντες, με τους γονείς τους και αμέσως μετά την παραλαβή των τίτλων αποχωρούν. Οι γονείς των μαθητών της Στ΄ τάξης ενημερώνονται ότι οι τίτλοι σπουδών και τα συνοδευτικά έγγραφα θα κατατεθούν από το σχολείο μας στο 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

Εκ της Διευθύνσεως